CD VianaDeportesEn portadaFútbolÚltima hora

Gran vitoria do CD Viana na casa con triplete de Iván Pérez

Co 4-1 remataba o encontro disputado na tarde deste domingo nas Carrelas ante o Atlético Vilariño

Dous partidos e dúas vitorias. Da mellor forma posible comezaba a liga 2023/2024 o CD Viana que na tarde deste domingo 24 de setembro goleaba (4-1) na casa ao Atlético Vilariño, con triplete de Iván Pérez que adicaba cada un dos goles ao seu primo Jaime falecido nun accidente.

Plantel do Atl. Vilariño.
Plantel do CD Viana.
Corpo técnico do CD Viana.

Foi un bo partido o disputado no campo dos Carría, que quedaba practicamente sentenciado no primeiro tempo polo equipo loccal “fronte a un recén descendido de categoría que ben seguro vai estar arriba ao longo desta tempada”, aseguran dende o club celeste.

Iván Pérez, autor de tres dos catro goles.

O primeiro gol de Iván chegaba ao pouco de comezar o partido, no minuto 4 e o segundo xa no 29′. O terceiro tanto de Iván Perez chegaba xa rozando o descanso ao transformar un penalti. No minuto 60 os visitantes recurtaban distancias pero no 86′ Héctor sentenciaba o encontro co 4-1 final.

A nota negativa da xornada “foi a lesión de Javi Penouta cun esguince de nocello grave que o terá afastado dos terreos de xogo unhas semanas”, contan dende o club que dende as redes sociais danlle “ánimos de toda a familia do CD Viana”.

Con este resultado o conxunto celeste que adestra Julio Couso sitúase no terceiro posto da clasificación. A vindeira semana volven xogar na casa, desta volta fronte ao Taboadela “outro equipazo que xa a tempada pasada nos tocou enfrentarnos na fase de ascenso”, adiantan dende o CD Viana que contan cunha gran afección que  un domingo máis acudíu ao campo a desfrutar da tarde de fútbol.