DeportesGalerías de fotosÚltima hora

Os infantís do C.D. Rúa vencen no derbi ante os do C.D. Barco

Por 2 goles a 3 vencían os rueses no partido disputado no Campiño de Viloira

Tamén nas categorías infantís se viven con intensidade os derbis comarcais de fútbol. Polo menos, así se reflectía no partido disputado na tarde do 4 de novembro no Campiño de Viloira entre os infantís do C.D. Barco e os do C.D. Rúa.

O encontro, seguido por numeroso público nas bancadas e a pé de campo, comezaba de cara para os rueses que se adiantaban no marcador co primeiro gol xa no 6′. Só catro minutos máis tarde, os visitantes aumentaban a distancia co segundo tanto, marcando un terceiro no 12′ e atacando unha e outra vez a portería baquense. Lonxe de amilanarse co marcador adverso, os rapaces de Paco Paradelo intensificaron o xogo e no minuto 17 marcaban o primero gol local, chegando ao descanso co 1-3.

Xa na segunda parte, os vermellos seguían atacando e no minuto 49 chegaba o segundo gol local, aínda que quedaban sen tempo para máis e o colexiado pitaba o final do encontro co 2-3 no marcador.

Con esta, os de Luis María Ferrer suman unha nova vitoria na liga (e xa van catro) e un total de 13 puntos situándose no terceiro posto da clasifiación. Os barquenses pola súa parte levan unicamente dúas vitorias e son oitavos.