CD BarcoDeportesEn portadaFútbolGalerías de fotosÚltima hora

O CD Barco salva un punto en casa tralo empate co Antela

Co 1-1 remataba o partido disputado na tarde deste domingo no campo de Calabagueiros

Non pudo ser. Trala goleada ao CD Córgomo Vilamartín e o pase á seguinte rolda da Copa Deputación, o CD Barco tiña moitas esperanzas postas no partido desta tarde para sumar os tres puntos e escalar algún posto na liga, pero nin o xogo nin os goles axudaban a logralo, tendo de conformarse cun empate e 1 punto.

Lino Estévez, míster do CD Barco.
Once titular do CD Barco.

Pasadas ás 16:45 horas deste domingo 10 de decembro comezaba no campo municipal de Calabagueiros o partido da xornada 15 na Preferente sur entre o CD Barco e o Antela FC que prometía ritmo e espectáculo pero quedou sen forza.

Once titular do Antela.

Eran os de Lino Estévez os que se adiantaban no marcador cun temperán gol de Javi Pazos no minuto 4, chegando ao descanso co 1-0 favorable. Parecía que por fin os vermellos lograrían a ansiada vitoria en casa ata que no 70′ os visitantes empataban o encontro. A partir de aí Lino esgotou os cambios oportunos buscando, sen resultado, o gol da vitoria, ata que finalmente co 1-1 pitaba o colexiado o final do encontro sumando un punto cada equipo.

O porteiro do CD Barco.

Con este, o CD Barco suma o terceiro empate consecutivo e un total de 14 puntos, manténdose na metade inferior da clasificación. A seguinte cita será en Portonovo.