O Verín CF, máis líder que nunca tralo 3-0 ante o Antela FC

Ámbolos dous equipos solidarizáronse coas protestas polo peche do paritoiro portando unha pancarta reivindicativa antes do partido

Cunha reivindicación e un minuto de silencio arrancaba o partido da xornada 14ª no campo José Arjiz entre o Verín CF e o Antela FC. Antes de comezar o encontro, os xogadores de ámbolos dous equipos amosaban o seu apoio ás protestas polo peche do paritorio no Hospital de Verín portando unha pancarta coa mensaxe “non permitas o desmantelamento, abraza o teu hospital “. E xa no terreo de xogo, e antes de que o colexiado pitase o inicio do partido, mantíñase no campo un minuto de silencio polo falecemento da nai dun dos xogadores vermellos, Iago Garrido.

O once titular do Verín CF ante o Anela, coa pancarta reivindicativa.

Con respecto ao partido en si, poucas novidades, cunha contundente vitoria do equipo local que se sitúa máis líder que nunca. Nada máis comezar, Hugo abría o marcador vermello rematando a primeira parte co 1-0 no marcador.  Xa na segunda metade, era Víctor quen poñía o 2-0 no minuto 59, sentenciando o encontro o gol de Alberto rozando xa o tempo de desconto. Ao final 3-0 e tres puntos máis para o Verín que suma 40, moi afastado do segundo clasificado, o Santa Teresita, con 27.

A seguinte cita para os rapaces de Manel Vázquez será o vindeiro domingo 15 de decembro na cidade das Burgas, contra o equipo B do Ourense CF, sétimo clasificado.